Mijn naam is Hans Pleging!

Ik ben Hans Pleging (1958) opgeleid aan de pedagogische academie, daarnaast heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van sport en spel. Sinds 1978 ben ik vrijwilliger voor verschillende organisaties zoals jeugdclubs bij open monumentendagen,  opereer ik als spelbegeleider, trainer, organisator en cursusleider. Mijn creativiteit, ervaring en goede contactuele vaardigheden waarborgen een succesvolle oplossing voor elke (aan) vraag. In 2017 ontving ik onverwachts een koninklijke onderscheiding voor meer dan 40 jaar vrijwilligerswerk. Ik ben nu lid van de orde van de Nederlandse Leeuw!

Mijn CV:

In  2000 kreeg ik de kans om van een hobby, alles weten over de stad Amsterdam, mijn werk te maken. Een stad waar je heerlijk in weg kan dromen. Na een uitgebreide studie ging ik aan de slag als stadsgids.  De Wallen, de Jordaan, de Grachten, de Pijp, Noord, West,Oost of Zuid met plezier leid ik daar nu groepen rond.  

Na een aantal jaren ging de studiezin weer kriebelen en besloot ik andere steden te ontdekken.  Intussen kan ik wel zeggen dat ik expert ben in het gidsen tijdens een "rondleiding"of "walking dinner"! 

Mocht u uw stad niet aantreffen, neem dan contact met mij op. Op de site ziet u  waar u mij al voor kunt vragen, ik heb de meest geboekte steden op de site staan. Het is mogelijk dit in Nederlands of Engels te doen. Ik ben altijd op zoek naar volksverhalen, die u dan weer in mijn rondleidingen zult horen. Op deze manier wordt een wandeling door een stad een aparte gebeurtenis.

Voor iedere groep heb ik een andere wandeling. Geïnteresseerd in architectuur? U krijgt een leerzame tocht. Gezellig met een groep dames of heren Amsterdam verkennen? Ga dan mee naar alle leuke cafeetjes. Romantisch wandelen langs de hofjes in Haarlem of Leiden? U hoort alle verhalen over deze pareltjes. Op een leuke manier met uw bedrijf een stad als Hoorn, Delft of Leiden ontdekken? Ik weet er alles van. Utrecht is ook een stad vol bijzondere plekjes en verhalen die ik u graag vertel.

Een paar dagen een gids nodig naar de High-lights van ons  land?  
Geen probleem, ik laat u graag bijzondere plekken als de kust, de Keukenhof  en de Zaanse Schans zien. Maastricht of Groningen u vraagt het maar en ik neem u er graag mee naar toe. 

Klik in het menu op uw stad, want saai zal een wandeling of walking dinner met mij zeker niet worden! 

Hans Pleging Stadsgids voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2022 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel