Rondleiding verhalen Den Haag met gids Hans Pleging

Vorige Artikel 4 van 4
€ 13,00 (inclusief btw)

Rondleiding verhalen Den Haag met  gids Hans Pleging!

Bij een oude plaats als Den Haag horen oude volksverhalen. Onze verhalenvertellers en gidsen hebben tijdens deze rondleiding een aantal van die verhalen voor u in petto. Wandelt u met Hans Pleging mee naar plekken waar wonderlijke dingen zijn gebeurd? Opeens ligt daar een steen in de straat. Wat voor verhaal hoort daar bij? Wie was die vrouw die met dit simpele steentje herdacht wordt? Hoe zit dat toch met een varken dat ieder jaar naar de hofstad kwam? In de straat van het korte Voorhout ligt een windroos met een luguber verhaal erbij!

Luguber was het ook altijd bij de gevangenpoort. Hans weet alles over martelpraktijken uit de Middeleeuwen. Zelfs BN´ers kwamen er hier niet ongeschonden van af. Waarom wijst Johan de Wit naar een bepaalde plek? Den Haag kent zelfs een aantal spoken. Hans Pleging neemt u mee naar de bekendste spookhuizen van de stad. Hopelijk slaapt u nog na al deze griezelige verhalen.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp!

Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw)  Rondleiding verhalen Den Haag met  gids Hans Pleging
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel