Rondleiding Koninklijk Den Haag met gids Hans Pleging

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

Rondleiding Koninklijk Den Haag met gids Hans Pleging!

Geen stad in Nederland is koninklijker dan Den Haag, of heeft zoveel paleizen! Onze koninklijke rondleiding begint op het Binnenhof. Jaarlijks kijken we allemaal naar het voorlezen van de troonrede door onze koning. Het binnenhof staat bol van de geschiedenis en verhalen over het huis van Oranje. Treedt in de voetsporen van stadhouders, koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen.

De stad staat vol beelden van vorstelijke personen. Op deze rondleiding neemt Hans Pleging u mee naar die plekken en vertelt er verhalen bij. Het is ook een wandeling langs het paleis van Emma, paleis Kneuterdijk en als hoogtepunt paleis Noordeinde. Natuurlijk wandelen we ook langs de winkels waar ons vorstenhuis graag komt. Ook de winkel van de koninklijke onderscheidingen zal niet ontbreken. Ja, dit is met recht een vorstelijke wandeling.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp!

Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw)  Rondleiding koninklijk Den Haag met Hans Pleging
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

 

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel