Rondleiding Architectuur Rotterdam met gids Hans Pleging

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Rondleiding Architectuur Rotterdam met gids Hans Pleging!

De moderne architectuur straalt u tegemoet in Rotterdam. We beginnen in het Oude Centrum. Hier gaat u een kijkje nemen in het Blaakse Bos van Piet Blom, de nieuwe Markthallen en het Witte Huis. De Markthal heeft het plein een geheel nieuwe uitstraling gegeven en verbaas u over het megagrote kunstwerk dat er binnen te zien is. Het Blaakse Bos bepaalt al jarenlang het beeld van de stad.

Staande bij de Erasmusbrug heeft u een prachtig uitzicht op de kop van Zuid. De Maastoren, Montivideo en New Orleans bepalen de skyline van dit stukje aan de Maas. Het oude hotel New York van de Holland Amerika Lijn valt bijna weg tussen de reuzen. We gaan het eiland wat nader bekijken en komen als eerste het Nieuwe Luxor tegen. Een stapje verder en we zien prachtige 19e eeuwse pakhuizen. Ja, dit wordt een leerzame maar ook leuke rondleiding.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Rondleiding architectuur Rotterdam met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel