Stadswandeling Rotterdam met gids Hans Pleging

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Stadswandeling Rotterdam met gids Hans Pleging!

Rotterdam  is een mix van moderne en historische architectuur. Allemaal met een eigen karakter en met eigen verhalen. De rondleiding gaat door het  centrum van de stad. Het gedeelte van de wederopbouw met bijzondere oude gebouwen als de Laurenskerk, het Witte Huis en het Stadhuis. Ontdek de prachtige architectuur van het stadhuis.  Een stadhuis vol symboliek en verborgen plekjes en verhalen.

De Moderne stad bestaat uit gebouwen als de Kubuswoningen van Piet Blom, de Blaaktoren ook van Piet Blom, het Beursgebouw en de Delftsepoort. Unieke gebouwen  met een eigentijdse uitstraling. Verhaal met een bijnaam. Rotterdammers zijn meesters in het verzinnen van bijnamen voor hun gebouwen. Wat dacht u van het Potlood, het Blaakse Bos en de pedaalemmer.  Natuurlijk nemen we ook een kijkje bij de nieuwste aanwinst de Markthal. En de bijnaam, ja die hoort u van onze gids Hans Pleging.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Stadswandeling Rotterdam met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel