Stadswandeling Naarden met gids Hans Pleging

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Stadswandeling Naarden met gids Hans Pleging!

Naarden, een gezellige stadje met prachtige bijzondere gebouwen en verhalen. Ga met onze enthousiaste gids Hans Pleging mee en ontdek het bloederige verhaal achter het Spaanse Huis. Zwerf verder met hem mee naar het prachtige stadhuis, de Oude haven, de Waalse kerk en nog veel meer. Hoogtepunt is zeker ook het Comeniusmuseum. Wie is toch die Comenius? Overal in het stadje kom je hem tegen.

Naarden is een echt vestingstadje. Natuurlijk gaan we dan ook wat gebouwen van de vesting bekijken. Opvallend is het witte gebouw, het Arsenaal. Maar ook de stadspoorten, kazernes, bolwerken en muren vertellen een verhaal over de geschiedenis van Naarden. Na de rondleiding heeft u een goed beeld van dit bijzondere stadje. Misschien weet u dan zelfs waarom de inwoners van Naarden “kraaien” worden genoemd.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Stadswandeling Naarden met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel