Rondleiding hofjes Leeuwarden met gids Hans Pleging

Vorige Artikel 3 van 3
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Rondleiding hofjes Leeuwarden met gids Hans Pleging!

U loopt met Hans Pleging door de stad en u gaat een poortje door. Opeens staat u in een prachtige groene oase ver weg van de stadsdrukte. Leeuwarden kent een aantal van deze rustieke hofjes. Hofjes die waren bestemd voor dames.  Waarom waren deze hofjes eigenlijk voor dames en wat waren de regeltjes? Wie wonen er nu? U hoort het allemaal tijdens de wandeling.

Hij neemt u tijdens deze rondleiding mee naar een hofje met een zeer bijzondere naam, Luikerland. Wat zal het daar heerlijk wonen zijn! De wandeling gaat verder naar een oud Begijnhofje en een pleintje met pittoreske huisjes die ook tot deze bijzonder woonvormen behoren. Geniet ook van de prachtige tuinen van het Sint Anthony gasthuis. Heeft u ook de bel al diverse keren gezien?  Aan het eind weet u alles over deze bel.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Rondleiding hofjes Leeuwarden met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel