Stadswandeling Leeuwarden met gids Hans Pleging

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Stadswandeling Leeuwarden met gids Hans Pleging!

Loopt u mee met onze gids Hans Pleging naar en langs de hoogtepunten van Leeuwarden? Een stad vol prachtige en bijzondere gebouwen! U komt zeker langs het oudste gebouw, de naam zegt het al een beetje, Oldenhove.  Verbaas u over deze scheve en kromme kerk. Daar zit vast wel meer achter. Hij zal het tijdens deze rondleiding allemaal vertellen.

De rondleiding gaat verder langs het Stadhouderlijkhof  prachtige woonhuizen van de Nassau’s.  Leeuwarden is een stad met een koninklijke geschiedenis en uitstraling.  Langs het water wandelend komt u bij de Waag. Iets verderop staat het beeldje van een beroemde inwoonster van de stad, Mata Hari. De stad heeft ook veel mooie en groene plekjes. U gaat het allemaal ontdekken. Mocht u zelf wensen hebben, overlegt u dat dan met de gids en het komt zeker in orde.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Stadswandeling Leeuwarden met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel