Stadswandeling Harlingen met gids Hans Pleging

Artikel 1 van 1
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Stadswandeling Harlingen met gids Hans Pleging!

Op zijn Fries hebben we het dan over Harns. Een havenstad waar meer dan 200.000 toeristen een bezoek brengen. Dus ook voor u echt de moeite waard, dat vinden wij zeker! Tijdens deze rondleiding nemen we een kijkje in een rijke havengeschiedenis die nog steeds doorgaat. Aan de Noorderhaven zult u versteld staan van de prachtige Koopmanshuizen die hier aan het water staan te pronken. Tussen deze huizen staan bijzondere pakhuizen zoals de Brittania.

Aan de overkant van de haven kunt u genieten van het raadhuis met de bekende Raadhuistoren. Even een kijkje in de haven nemen doet u bij de witte uitkijkpost!  U kijkt dan niet alleen over de Waddenzee, ook het uitzicht over het stadje is spectaculair.  Dat Harlingen een rijk scheepvaart verleden heeft bewijzen wel de vele gevelstenen aan de woningen. Ja, Harlingen is een echte belevenis!

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Stadswandeling Harlingen met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel