Stadswandeling Gouda met gids Hans Pleging

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Stadswandeling Gouda met  gids Hans Pleging!

Het mooiste gebouw in Gouda is zonder twijfel het Stadhuis. Het prachtige in Gotische stijl gebouwde pand is niet voor niets het meest gefotografeerde gebouw.  Toch is Gouda zoveel meer! Aan de Markt ziet u tijdens deze rondleiding ook andere bijzondere gebouwen zoals de Waag en de Zalm. Een klein stukje verder lopen en we zijn bij een ander hoogtepunt van Gouda “de Sint Janskerk” met zijn beroemde Goudse Glazen.

U loopt verder door de stad met onze gids Hans Pleging en ziet de prachtige grachten met oude herenhuizen. Het pand “de vier gekroonde” staat zelfs op de Nederlandse top 100 lijst. Het verhaal erachter zal Hans u graag vertellen. Wat u nog meer tegenkomt zijn hofjes, binnentuinen en parken. Het smalste straatje zal zeker niet ontbreken. Na de rondleiding kent u veel van deze beroemde kaasstad.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Stadswandeling Gouda met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel