Rondleiding VOC Enkhuizen met Hans Pleging

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

Rondleiding VOC Enkhuizen met gids Hans Pleging!

Enkhuizen was in de 17e eeuw de vierde stad van het land. Er woonden meer dan 25.000 mensen.  Deze stad had de grootste haringvloot en bezat een kamer van de VOC. Wandelend door de stad komt u overal nog de sporen van deze Gouden Eeuw tegen. In de Westerstraat staan nog prachtige oude herenhuizen. Huizen die ooit gebouwd zijn door de bewindvoerders van de VOC.  De rijkdom straalt nog steeds van de panden af!

Aan de havenkant gaan we een kijkje nemen bij het Peperhuis. Dit oude VOC pakhuis is nu een museum. Hier werden peper en andere goederen opgeslagen. In een stad met zoveel mensen gaat er natuurlijk wel eens iets mis. Wie zich niet aan de regels hield kon naar de stadsgevangenis.  Het gebouw staat er nog steeds en kent veel bijzondere verhalen.  Verder gaat de tocht langs het Stadshuis, de Waag, de Drommedaris en nog veel meer bijzondere panden.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Rondleiding VOC Enkhuizen met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, AmersfoortDelft, Den BoschDen Haag, Edam Gouda,   Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden,  Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam,  Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel