Stadswandeling Enkhuizen met Hans Pleging

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

Stadswandeling Enkhuizen met Hans Pleging!

Een stad met een grote geschiedenis. Een stad waar de rijke historie van Gouden Eeuw nog overal te zien is. Tijdens deze rondleiding  komt u langs de hoogtepunten van de stad. Het bekendste monument is natuurlijk de Drommedaris. Deze oude stadspoort zit vol prachtige details en bijzondere verhalen. Want waarom zijn er ankers aan de muur gevestigd? Een wie is die dame boven de doorgang? Hans Pleging zal het u allemaal vertellen.

De rondleiding gaat langs het prachtige Snouck van Loosenhuis, een oude stadsgevangenis, de Waag, het Marktmeestershuis, de Munt en een oud Weeshuis. Het rijke VOC verleden komt bij het Peperhuis tot leven. Natuurlijk komt u ook langs de Wester- en de Zuiderkerk. Beiden weer met ieder een eigen verhaal.  U kunt met mij overleggen wat u allemaal wilt zien. Verrassend zal de tocht zeker zijn.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Stadswandeling Enkhuizen met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel