Stadswandeling Den Bosch met Hans Pleging

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Stadswandeling Den Bosch met Hans Pleging!

Een rondleiding in den Bosch begint op de Markt.  Het oudste gebouw is de Moriaan. Dit prachtige pand stond hier al in de 12 eeuw.  Het huidige stadhuis stamt uit de 17e eeuw. Toch zijn er ook in Den Bosch nog oudere sporen te vinden. Als u met mij rondkijkt op de Markt ziet u bijvoorbeeld prachtige panden met mooi gevelstenen. ik zal u zeker een aantal van de stenen laten zien en een verhaal erbij vertellen.

Vanaf de Grote Markt gaat de tocht verder richting de Binnendieze. Af en toe laat dit riviertje zijn gezicht in de stad zien. Het zijn dan ook prachtige plekjes in de stad. Van zelfsprekend komen we ook bij de Sint Jan, het symbool van de stad! Heeft u de engel met het mobieltje al gezien? De Hinthamerstraat is een prachtige winkelstraat met een geheel eigen karakter. Bijna alle panden hier hebben een naam. Er is nog veel meer moois te zien. U kunt met mij overleggen wat u graag ziet.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Stadswandeling Den Bosch met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel