Stadswandeling Amersfoort met gids Hans Pleging

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Stadswandeling Amersfoort met gids Hans Pleging!

De binnenstad van Amersfoort is werkelijk uniek te noemen! Heel erg bijzonder zijn de poorten als Monnikendam, Kamperbinnenpoort en als hoogtepunt hebben we voor u de Koppelpoort. Stuk voor stuk unieke bouwwerken met een historisch verleden. Ze gaan terug naar de tijd dat de stad nog een muur had. Tegen deze muren werden de muurhuizen gebouwd. Hier in Amersfoort vindt u nog een groot aantal van deze muurhuizen zoals de Bollenburg. In deze stad heeft een groot Nederlander gewoond. Wie? Dat vertellen wij u graag tijdens deze rondleiding.

Verder loopt u met onze gids natuurlijk even naar de beroemde Amersfoortse kei. De inwoners worden niet voor niets de “keientrekkers” genoemd. Wandelend door de stad komt u nog bij een prachtig hofje en bij een kerktoren zonder kerk. Nog niet genoeg? Dan nemen wij u mee naar de heksenbrug met een bijzonder huisje, of een schot met een gat erin boven het water. Ja, er is hier genoeg te zien en te beleven. Als u wensen heeft kunt u die altijd met onze gids bespreken.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp! Stadswandeling Amersfoort met gids Hans Pleging

 Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw).
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel