Stadswandeling Utrecht met gids Hans Pleging!

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

Stadswandeling Utrecht met gids Hans Pleging!

Maak op een leuke en ontspannen manier kennis met de Domstad! Hans Pleging zal u tijdens deze rondleiding verrassen met leuke plekjes en bijzondere verhalen tijdens deze tocht. De stadswandeling gaat langs de hoogtepunten van de stad. De stad kent veel kleine straatjes, mooie tuinen en hofjes, prachtige gebouwen en natuurlijk de beroemde werven langs de Oudegracht.

hij neemt u mee naar de Mariaplaats met een prachtig pand. Een weeshuistuin met bijzondere gebouwen is ook zo’n leuk hoogtepunt. Wat u vooral niet wil missen is het Paushuize, het pandhof van de Dom, de werven langs de Oudegracht, de Winkel van Sinkel, Oudeaan en nog veel meer. Overal vertelt onze enthousiaste gids prachtige verhalen bij. Na deze stadswandeling wilt u vast en zeker meer van deze stad gaan zien.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp!

Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw)  
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel