Rondleiding Rembrandt Leiden met gids Hans Pleging!

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

Rondleiding Rembrandt Leiden met gids Hans Pleging!

De grote schilder Rembrandt is geboren en opgegroeid in Leiden. U gaat tijdens deze rondleiding met Hans Pleging mee naar de buurt waar Rembrandt opgroeide. Waar stond het woonhuis van de familie? Van welke molen was Rembrandts vader molenaar? Hoe zag het Leiden van de Gouden Eeuw eruit? De eerste schilderlessen kreeg de jonge Rembrandt van Rijn op de Latijnse school.  Een school die er nog steeds staat en waar hiju natuurlijk mee naar toeneemt.

Hans neemt u ook mee naar de plek waar collega schilder Jan Steen woonde.  Zijn vader had op die plek een herberg. Terug in de voetsporen van Rembrandt neemt hij u mee naar plekken die er in zijn tijd al waren. Plekken waar hij waarschijnlijk regelmatig kwam. Na deze tocht weet u alles over de Leidse tijd van een van onze grootste schilders.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp!

Kosten voor 1½ uur: 
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw) Rondleiding Leiden
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel