Stadswandeling Leiden met gids Hans Pleging!

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

Stadswandeling Leiden met gids Hans Pleging!

Leiden, een stad om te ontdekken ! Een stad vol verborgen plekjes en kleine straatjes. Een stad vol hoogtepunten. Hans Pleging neemt u tijdens deze rondleiding mee naar de Burcht waar u een prachtig uitzicht over de sleutelstad heeft. De Burcht is een plek vol prachtige verhalen die hij u graag vertelt. Aan de voet van de Burcht ligt de Hooglandse kerk. Wist u dat een nazaat van Willem van Oranje in deze kerk begraven ligt?

U wandelt verder door de stad en passeert de Graanbeurs en het prachtige stadhuis. Heeft u de Roepstoel al ontdekt?  Door kleine straatjes komt u uit bij de Pieterskerk en het Gerecht. Het Groene Zoodje is een luguber plekje. Hoogtepunt is altijd weer het beroemde Rapenburg met zijn prachtige oude herenhuizen, de Academie en de Hortus. Dit is nog lang niet alles, er is ook zoveel te ontdekken in Leiden.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp!

Kosten voor 1½ uur: 
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw) Rondleiding Leiden
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel