Stadswandeling Den Haag met gids Hans Pleging!

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 13,00 (inclusief btw)

Stadswandeling Den Haag met gids Hans Pleging!

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen! Dat de tekst van het liedje klopt zal Hans Pleging u laten zien tijdens een gezellige rondleiding langs de hoogtepunten van de stad. Hans begint lekker centraal en we gaan meteen naar het belangrijkste stukje Nederland, het Binnenhof. U hoort en ziet alles over de beroemde gebouwen als, de Ridderzaal, het Torentje, de Mauritspoort, de Stadshouderstoren en het Goutsmids Keurhuys.

De wandeling gaat verder langs het Mauritshuis en het kabinet van de Koning. Dan staan we opeens op het prachtige en groene Lange Voorhout. Hier is het heerlijk flaneren langs al die prachtige stadspaleizen. Misschien komen we de flaneur zelf ook nog tegen. Een stukje verder ligt een prachtig hofje verscholen. Dit gaan we zeker bekijken. Het koninklijke gedeelte bestaat uit het Paleis Noordeinde en omgeving. Via de Kneuterdijk en de gevangenpoort gaan we weer terug naar het begin. Heeft u zelf wensen laat het Hans Pleging dan weten.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp!

Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw)  
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel