Rondleiding Brouwers en Bier Delft met gids Hans Pleging!

Vorige Artikel 3 van 3
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Rondleiding Brouwers en Bier Delft met gids Hans Pleging!

Delft kent een rijke bier geschiedenis. Ooit stonden er vele bierbrouwerijen aan de grachten. Bier werd gebrouwen voor de lokale markt maar ook voor de export. Bier was volksdrank nummer 1. Groot en klein dronk bier. Het smaakte wel iets anders dan het biertje van tegenwoordig. Hans Pleging neemt u tijdens deze rondleiding graag mee naar plekken waar de bierbrouwerijen stonden.

Bierbrouwerijen met prachtige namen als het Dubbelde Ancker, het dubbele Truweel en het  Swaenshals. We gaan bekijken wat er nog van de brouwerijen te herkennen is. Ondertussen vertelt Hans alles over het oude ambacht van bier brouwen. Onderweg komt u nog meer panden tegen waar ooit bier gemaakt werd. Het betekende welvaart voor de stad!  Het is natuurlijk altijd mogelijk om onderweg een biertje te gaan drinken. Wij zeggen: “Proost”.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp!

Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw)  
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel