Rondleiding Hofjes Delft met gids Hans Pleging!

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 13,00 (inclusief 21% btw)

Rondleiding Hofjes Delft met gids Hans Pleging!.

Delft heeft nog een aantal van die prachtige rustieke hofjes in het centrum van de stad. Hofjes gebouwd door rijkere stadsgenoten voor dames.  Waarom eigenlijk voor dames?  Wanneer mocht je op een hofje wonen en wat waren de regels. Hoe zit het nu op de hofjes? Vragen waar u allemaal een antwoord op krijgt van Hans Pleging bij een bezoek aan de hofjes.

Hans neemt u tijdens deze rondleiding bijvoorbeeld mee naar het hofje van Pauw. In het begin van de 18e eeuw stichtte zij dit hofje voor minder vermogende dames. Het is nu een oase van rust in de stad.  Het hofje van Gratie is een niet traditioneel hofje om een tuin heen. Het is een rijtje huisjes aan een straat. Tijdens de wandeling gaat u ook een kijkje nemen op het Prinsenhof. Misschien heeft Hans Pleging nog wel een paar leuke verrassingen tijdens de wandeling.

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp!

Kosten voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw)  
Vanaf 11 - 20 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren ook rondleidingen in:  Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Delft, Den Bosch, Den Haag, Edam, Enkhuizen, Gouda, Haarlem, Harlingen, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Monnickendam, NaardenRotterdam, Utrecht, Volendam.

Hans Pleging voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2021 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel