-38%

Rondleiding Jordaan met gids Hans Pleging!

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 13,00 € 8,00 (inclusief btw)

Rondleiding Jordaan met gids Hans Pleging!

De Jordaan is de vroegere volkswijk met veel kleine en leuke straatjes.  De meest bezongen en geromantiseerde  de buurt van Nederland. Wie kent er niet het volkslied:  “Bij ons in de Jordaan”. Hans Pleging neemt u op deze stadswandeling mee naar de smalle straatjes, sfeervolle grachtjes, rustieke hofjes en beroemde cafeetjes van deze buurt. De wijk van beroemde bewoners als Kiki de Kargadoor, Rooie Nelis, Johnny Jordaan, Smalle Lowietje, tante Leen en de Bn’ers van nu.

De buurt van vroeger is wel wat veranderd de laatste jaren. De tijd van tien mensen in een klein appartement zijn inmiddels voorbij.  Het is nu een leuke vlotte moderne wijk geworden waar oud en nieuw prima samengaan. Ontdek zelf de verschillen van toen en nu. De Jordaan een wijk vol verhalen die wij u graag vertellen.

Bij een rondleiding door de Jordaan hoort een drankje in één van de oude onvervalste cafeetjes, waar u op eigen kosten iets kunt drinken. Hans vertelt u alles over de veranderingen die de laatste 30 jaar hebben plaatsgevonden!

Meer weten? Klik hier voor uw vraag via whatsapp!

Actieprijs 2022 voor 1½ uur:
Tot 10 personen € 130,00 ( incl. € 22,56 btw)  Tot 15 personen € 121,00 (incl. € 21,00 btw)
Vanaf 15 personen betaalt u € 8,50 extra per persoon incl. btw.
(Bij grotere groepen zetten we extra gidsen in.)

Wij organiseren rondleidingen in:  AmsterdamAlkmaarDelftDenHaagEdamEnkhuizenGoudaHaarlemHoornLeidenMonnickendamNaardenUtrechtVolendam.

Hans Pleging Stadsgids voor:

vinkje persoonlijk aanpak

vinkjeeen onvergetelijk uitje

vinkje op maat gemaakt

vinkjerondleidingen

 

© 2016 - 2022 HP | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel